Nu bliver det måske for nogen lidt langhåret 😉

Men vidste du godt, at kroppen taler til dig..? Faktisk er taler måske for meget sagt – den hvisker nærmere. Men det kan for mange af os være svært at høre i denne travle verden, vi lever i. Hverdagen går hurtigt, og der er tusinde ting, vi skal nå. Så den sagte hvisken om, at du måske burde tage den lidt mere med ro, eller for den sags skyld bevæge dig lidt mere, spise lidt sundere, eller hvad du nu inderst inde godt ved, at du har brug for – så er det bare nemmere at overhøre. Hvis du lyttede efter, kunne det jo betyde ændringer i dit liv, og hvem har lige overskud til det..?

Når du igennem en længere periode eller måske hele dit liv har overhørt denne hvisken, så kan kroppen godt finde på at råbe. Det gør den ved, at du får fysiske eller psykiske smerter. “Kan du ikke høre, må du føle”. Det kan bl.a. være lændesmerter, at du brækker et ben eller, at du bliver ramt af angst / depression. Hvis ikke før så er det især vigtigt nu, at du begynder at lytte til din krop og måske justerer lidt i din hverdag – og husk lidt er bedre end ingenting.

Alle disse ubalancer, som ovenstående symptomer, kan afhjælpes ved bl.a. akupunktur, cupping, æteriske olier mm. Du er den vigtigste i dit liv, så derfor er det vigtigt at du begynder at tage dig af dig selv.