RAB registreret Akupunktør

Sundhedsstyrelsen har vedtaget, at man som klient skal kunne se forskel på behandlerens faglige kvalifikationer og standard og indførte derfor titlen RAB (Registreret Alternativ Behandler), som en beskyttet titel.

En RAB-registreret behandler har udover en længerevarende uddannelse indenfor området, en sundhedsfaglig basisuddannelse samt et opdateret førstehjælpskursus, som lovpligtig vedligeholdes hvert 2. år.

Jeg har udover Master Akupunktør uddannelsen en sundhedsfaglig uddannelse i form af min Professionsbachelor i Sygepleje samt en akademisk overbygning som Cand.cur. Jeg er medlem og RAP-registreret hos de Sundhedsfaglige Akupunktører (SA), hvor alle medlemmer har en sundhedsfaglig autorisation.

 

Tilskud

Er du medlem af “danmark” vil du kunne få tilskud til dine akupunkturbehandlinger hos mig. Tilskuddet vil variere afhængig af, hvilken gruppe du er med i.

Andre sundhedsforsikringer der giver tilskud til Akupunktur hos en RAB-registreret behandler er bl.a.; PFA, Danica, Codan Forsikring, Skandia, Topdanmark og Alm. Brand, du skal blot medbringe et behandler brev, så ordner jeg resten.